Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 18:00
Gdynia,
Sala Koncertowa Portu Gdynia
Zapraszamy na Romantyczny Wieczór z okazji Dnia Św. Walentego do Hotelu Bartan.
Wieczór przy muzyce na żywo oraz kolacja przygotowana przez naszego Szefa kuchni pozwoli w wyjątkowy sposób przeżyć ten szczególny dzień.
Kolacja Walentynkowa
Wieczór przy muzyce na żywo
11.02.2017 godz. 19.00
Przystawka
Płatki wędzonej polędwicy podane z sałatką z awokado, melonem marynowanym w malibu i granatem
Lub
Marynowane krewetki duszone w mleku kokosowym z pędami bambusa , chili i limonką
Zupa
Duet zakochanych: dyni i białych szparag z imbirem
Danie główne
Medaliony z piersi indyka z sosem z grzybów leśnych w śmietanie,
z risotto szafranowym oraz smażonym fenkułem
Lub
Łosoś marynowany w lubczyku i sosie sojowym podany z musem szpinakowym i puree ziemniaczano-marchewkowym
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych w fondue w czekoladzie z kardamonem
W cenie Miłosny koktajl brzoskwini z pomarańczą
Cena: 170 zł/ para
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub mailem: catering@hotelbartan.pl
Wieczór przy muzyce na żywo oraz kolacja przygotowana przez naszego Szefa kuchni pozwoli w wyjątkowy sposób przeżyć ten szczególny dzień.
Kolacja Walentynkowa
Wieczór przy muzyce na żywo
11.02.2017 godz. 19.00
Przystawka
Płatki wędzonej polędwicy podane z sałatką z awokado, melonem marynowanym w malibu i granatem
Lub
Marynowane krewetki duszone w mleku kokosowym z pędami bambusa , chili i limonką
Zupa
Duet zakochanych: dyni i białych szparag z imbirem
Danie główne
Medaliony z piersi indyka z sosem z grzybów leśnych w śmietanie,
z risotto szafranowym oraz smażonym fenkułem
Lub
Łosoś marynowany w lubczyku i sosie sojowym podany z musem szpinakowym i puree ziemniaczano-marchewkowym
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych w fondue w czekoladzie z kardamonem
W cenie Miłosny koktajl brzoskwini z pomarańczą
Cena: 170 zł/ para
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub mailem: catering@hotelbartan.pl