Menu walentynkowe:
Amuse bouche- bliny, kawior, zioła / Blinis, caviar, herbs
Nalewka z dzikiej róży / Tincture of wild rose
Przystawka- Marynowane czerwone krewetki, guacamole, szczaw / Starter- Marinated red shrimp, guacamole, sorrel
Kim Crawford Sauvignon Blanc
Zupa - Kokosowa, sorbet jaśminowy, grenadine / Soup- Coconut soup, jasmine, grenadine
Danie Główne- Schab z dzika, grzybowe gratin, mech, sos z sosny / Main course- Wild boar loin, mushroom gratin, moss, pine sauce
Wolf Blass Shiraz
Deser- Mango, mięta, truskawka, blue curacao / Dessert- Mango, mint, strawberry, blue curacao
Choya
Cena za menu 110 zł/ 1 os
Cena za menu z winami 165 zł/ 1 os
Uprzejmie prosimy o wcześniejszą rezerwację.
Tel. 58 323 83 58
E-mail- marketing@restauracjafilharmonia.pl
ZAPRASZAMY :)
Amuse bouche- bliny, kawior, zioła / Blinis, caviar, herbs
Nalewka z dzikiej róży / Tincture of wild rose
Przystawka- Marynowane czerwone krewetki, guacamole, szczaw / Starter- Marinated red shrimp, guacamole, sorrel
Kim Crawford Sauvignon Blanc
Zupa - Kokosowa, sorbet jaśminowy, grenadine / Soup- Coconut soup, jasmine, grenadine
Danie Główne- Schab z dzika, grzybowe gratin, mech, sos z sosny / Main course- Wild boar loin, mushroom gratin, moss, pine sauce
Wolf Blass Shiraz
Deser- Mango, mięta, truskawka, blue curacao / Dessert- Mango, mint, strawberry, blue curacao
Choya
Cena za menu 110 zł/ 1 os
Cena za menu z winami 165 zł/ 1 os
Uprzejmie prosimy o wcześniejszą rezerwację.
Tel. 58 323 83 58
E-mail- marketing@restauracjafilharmonia.pl
ZAPRASZAMY :)