Spędź romantyczny wieczór ze swoją drugą połówką w Restauracji Hotelu Kozi Gród z widokiem na urokliwą scenerię Kaszub.
14.02.2017, wtorek, 19:00
MENU na bazie afrodyzjaków
2 propozycje do wyboru; dania serwowane
Kieliszek białego Włoskiego wina musującego Prosecco z malinami
PRZYSTAWKA
1) Tatar z jelenia z marynowanymi opieńkami, cebulką perłową, świeżym chrzanem i jajkiem przepiórczym.
2) Parfait z gęsich wątróbek z musem malinowym, paluszkami grissini i orzechami prażonymi w karmelu.
ZUPA
1) Zupa krem z salsefii z pastą truflową, oliwą ziołową i prażonymi migdałami.
2) Duet kremów z czerwonych i żółtych buraków z dodatkiem chrzanu, jabłek, imbiru i koziego sera.
DANIE GŁÓWNE
1) Comber barani marynowany w cząbrze serwowany z babką rozmarynową, pomidorkami confit,
borowikiem smażonym na maśle i sosem korzenno-śliwkowym.
2) Filet z pstrąga podany na makaronie sepia z orientalną sałatką z mango, pomarańczy,
fenkułu, kolendry i glonów goma wakame.
DESER
1) Smażone lody tartufo z nadzieniem z adwokatem w otoczce kokosu z sosem wiśniowym.
2) Mus limonkowy z chrupiąca kruszonką i owocami
Serdecznie zachęcamy do rezerwacji stolika w recepcji:
+48 58 692 07 80
+48 601 610 453
kozigrod@kozigrod.pl
MENU na bazie afrodyzjaków
2 propozycje do wyboru; dania serwowane
Kieliszek białego Włoskiego wina musującego Prosecco z malinami
PRZYSTAWKA
1) Tatar z jelenia z marynowanymi opieńkami, cebulką perłową, świeżym chrzanem i jajkiem przepiórczym.
2) Parfait z gęsich wątróbek z musem malinowym, paluszkami grissini i orzechami prażonymi w karmelu.
ZUPA
1) Zupa krem z salsefii z pastą truflową, oliwą ziołową i prażonymi migdałami.
2) Duet kremów z czerwonych i żółtych buraków z dodatkiem chrzanu, jabłek, imbiru i koziego sera.
DANIE GŁÓWNE
1) Comber barani marynowany w cząbrze serwowany z babką rozmarynową, pomidorkami confit,
borowikiem smażonym na maśle i sosem korzenno-śliwkowym.
2) Filet z pstrąga podany na makaronie sepia z orientalną sałatką z mango, pomarańczy,
fenkułu, kolendry i glonów goma wakame.
DESER
1) Smażone lody tartufo z nadzieniem z adwokatem w otoczce kokosu z sosem wiśniowym.
2) Mus limonkowy z chrupiąca kruszonką i owocami
Serdecznie zachęcamy do rezerwacji stolika w recepcji:
+48 58 692 07 80
+48 601 610 453
kozigrod@kozigrod.pl