Walentynki
14.02.2017
Zupa
Duet zakochanych: dyni i białych szparag z imbirem
Danie główne
Pierś z gęsi z flambirowaną gruszką, korzennymi marynatami i pierogami ziemniaczanymi z majerankiem
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych maczanych w czekoladowym fondue z kardamonem
W cenie karafka wina białego lub czerwonego
Cena: 159 zł/ para
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub mailem: catering@hotelbartan.pl
14.02.2017
Zupa
Duet zakochanych: dyni i białych szparag z imbirem
Danie główne
Pierś z gęsi z flambirowaną gruszką, korzennymi marynatami i pierogami ziemniaczanymi z majerankiem
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych maczanych w czekoladowym fondue z kardamonem
W cenie karafka wina białego lub czerwonego
Cena: 159 zł/ para
Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: (58) 30 80 999
lub mailem: catering@hotelbartan.pl