Romantyczna kolacja przy świecach jest jednym z kluczowych elementów udanego wieczoru walentynkowego. Pyszne dania, rozbudzające zmysły, przygotowane przez naszego Szefa Kuchni i lampka wina sprawią, iż kolacja okaże się prawdziwym przeżyciem kulinarnym.
WALENTYNKOWE MENU
PRZYSTAWKA
Figi zapiekane z gorgonzolą i szynką parmeńską
na lekkiej sałatce z roszponki i orzechów włoskich
ZUPA
Pachnąca lasem zupa ze szlachetnych borowików z łazankami
DANIE GŁÓWNE
Sandacz na puree selerowo truflowym z przegrzebkami i makaronem "orzo"
DESER
Kruche wafelki przekładane kremem mascarpone i truskawkami
NAPOJE
Kawa lub herbata/os
Lampka wina/os
Cena 140 zł/ osoba.
Rezerwacja stolików pod numerem telefonu
58 772 73 00 lub adresem
e-mail: recepcja@hotelgrandcru.pl
PRZYSTAWKA
Figi zapiekane z gorgonzolą i szynką parmeńską
na lekkiej sałatce z roszponki i orzechów włoskich
ZUPA
Pachnąca lasem zupa ze szlachetnych borowików z łazankami
DANIE GŁÓWNE
Sandacz na puree selerowo truflowym z przegrzebkami i makaronem "orzo"
DESER
Kruche wafelki przekładane kremem mascarpone i truskawkami
NAPOJE
Kawa lub herbata/os
Lampka wina/os
Cena 140 zł/ osoba.
Rezerwacja stolików pod numerem telefonu
58 772 73 00 lub adresem
e-mail: recepcja@hotelgrandcru.pl