Serdecznie zapraszamy Państwa na niezapomnianą kolację Walentynkową do restauracji L'Entre Villes w Sopocie!
Wykwintne dania skomponowane przez Chefa Kuchni - Sławomira Hahn oraz baśniowe wnętrza naszej restauracji stworzą niezapomniany klimat!
Romantyczna muzyka na żywo z pewnością dodatkowo nakarmi Państwa zmysły!
Zadbamy o to, aby ten dzień był dla Państwa wyjątkowy!
Godzina 19:00 - Tylko 160 zł./ os! oraz tylko dwa * vouchery VIP!
*dwa vouchery kolacja + apartament w baśniowych wnętrzach L'Entre Villes
MENU
Przystawka
Bombon z Troci a la gravlax
Owoc granatu, kolendra, śnieg z awokado
*
Zupa
Krem z przegrzebków
Przegrzebki gotowane na zimno, filety z pomarańczy, cognac, nori, kompresowany ogórek
*
Danie Główne I
Dorsz poche
Chrust z werbeny ,anyż gwiaździsty, puree z selera, blanszowany jarmuż, mgiełka z cydru i kwasu chlebowego, sos bisque szafranowy
*
Danie Główne II
Grillowana polędwiczka
Wieprzowina, crunch z kokosa i pistacji, maliny liofilizowane,, chutney anansowy z chili, ryż, żel zielonej papryki
*
Deser
Czekolada -słony karmel Białą czekolada, marakuja, krem z lukrecji, glas malinowy
***
Romantyczna muzyka na żywo z pewnością dodatkowo nakarmi Państwa zmysły!
Zadbamy o to, aby ten dzień był dla Państwa wyjątkowy!
Godzina 19:00 - Tylko 160 zł./ os! oraz tylko dwa * vouchery VIP!
*dwa vouchery kolacja + apartament w baśniowych wnętrzach L'Entre Villes
MENU
Przystawka
Bombon z Troci a la gravlax
Owoc granatu, kolendra, śnieg z awokado
*
Zupa
Krem z przegrzebków
Przegrzebki gotowane na zimno, filety z pomarańczy, cognac, nori, kompresowany ogórek
*
Danie Główne I
Dorsz poche
Chrust z werbeny ,anyż gwiaździsty, puree z selera, blanszowany jarmuż, mgiełka z cydru i kwasu chlebowego, sos bisque szafranowy
*
Danie Główne II
Grillowana polędwiczka
Wieprzowina, crunch z kokosa i pistacji, maliny liofilizowane,, chutney anansowy z chili, ryż, żel zielonej papryki
*
Deser
Czekolada -słony karmel Białą czekolada, marakuja, krem z lukrecji, glas malinowy
***