Dzień zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Restauracja Fellini od wielu lat słynie ze swojej elegancji, romantycznej atmosfery i świetnej kuchni. Dlatego właśnie kolacja walentynkowa w naszej restauracji to idealny pomysł.
MENU
Amouse bouche:
Ostryga pieczona pod parmezanem
Przystawka I:
Krewetki z pancettą i guacamole
Zupa:
Krem z marchwi z pomarańczą i imbirem
Przystawka II:
Tortellone truflowe
Danie główne (do wyboru):
Halibut w dwóch odsłonach podany z pieczonymi batatami i konfiturą z papryki
lub
Pierś z perliczki w sosie Chianti podana z konfitowanym selerem i warzywami brunoise
Deser:
Fondant z gorzkiej czekolady z sosem słony karmel + domowe limoncello
Informujemy, że do łącznej kwoty rachunku doliczamy 10% obsługi kelnerskiej.
Zachęcamy do składania rezerwacji.