Zapraszamy serdecznie wszystkich zakochanych na romantyczny Weekend Walentynkowy do Hotelu Bartan na Wyspie Sobieszewskiej - Wyspie Waszych Marzeń z najpiękniejszą i najdłuższą plażą w Gdańsku!
Kolacja Walentynkowa
16 luty 2019
w godzinach 17:00 - 20:00
Przystawka
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem 25,00 zł
Lub
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i serem halloumi
skropione balsamicznym kremem 19,00 zł
Zupa
Krem z pomidorów z mleczkiem kokosowym
i płatkami pieczonego topinamburu 16,00 zł
Lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedlikami i lubczykiem 16,00 zł
Danie główne
Łosoś marynowany w kolendrze i sosie sojowym
z puree z polenty i prażonym jarmużem 59,00 zł
Lub
Pierś z kaczki na prażonej białej kaszy z musem
z pieczonej pietruszki i świeżej żurawiny 49,00 zł
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych
w fondue w czekoladzie z kardamonem 25,00 zł
Dla każdej Pary karafka wina 0,5 l gratis!
INFORMACJE I REZERWACJE
Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl
16 luty 2019
w godzinach 17:00 - 20:00
Przystawka
Krewetki piri, piri w pikantnym bulionie z pomidorkami cherry i imbirem 25,00 zł
Lub
Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami i serem halloumi
skropione balsamicznym kremem 19,00 zł
Zupa
Krem z pomidorów z mleczkiem kokosowym
i płatkami pieczonego topinamburu 16,00 zł
Lub
Consome drobiowe z mięsnymi knedlikami i lubczykiem 16,00 zł
Danie główne
Łosoś marynowany w kolendrze i sosie sojowym
z puree z polenty i prażonym jarmużem 59,00 zł
Lub
Pierś z kaczki na prażonej białej kaszy z musem
z pieczonej pietruszki i świeżej żurawiny 49,00 zł
Deser
Romantyczny koszyczek owoców miłosnych moczonych
w fondue w czekoladzie z kardamonem 25,00 zł
Dla każdej Pary karafka wina 0,5 l gratis!
INFORMACJE I REZERWACJE
Kierownik Gastronomii
tel. (58) 323 99 08, 602 651 157
e-mail catering@hotelbartan.pl