Zapraszamy na Romantyczny Walentynkowy Wieczór! Cudowny widok, romantyczna atmosfera oraz fantastyczna kolacja w blasku świec - to właśnie gwarantuje Wam spędzenie Walentynek w Zatoce Sztuki!
Opcja 1. - 99 zł / para
Amuse-bouche - czyli niespodzianka do naszego Szefa Kuchni
Przystawka:
Ceviche z łososia aromatyzowane imbirem salsę pomidorową z chili i sezamem
Danie główne:
Pierś z kaczki puree z selera z kruszonką orzechów włoskich i duszonym koprem włoskim z nasionami z gorczycy z sosem na bazie czekolady
Deser:
Flambirowane banany ze słonym karmelem popcornem oprószone plastrami miodu
Opcja 2. - 199 zł / para
Amuse-bouche - czyli niespodzianka do naszego Szefa Kuchni
Przystawki:
Tatar z tuńczyka z chili podane z awokado,piklowanym ogórkiem i sezamem
Asciet z selera
Danie główne:
Filet z łososiaNa szafranowym puree z sałatką z kopru włoskiego jabłek z orzechami włoskimi
Stek z rostbefu puree z pietruszki jabłek anyżem smażony ze smażonym szpinakiem z migdałami i pieczonymi pomidorami
Deser:
Carpaccio z ananasa z sola waniliowa z pestkami granata i miętą
Mus czekoladowy z sosem z jagód i kruszonką Migdałowa
Dodatkowo dla każdego gościa mamy w prezencie lampkę Martini Prosecco.
Amuse-bouche - czyli niespodzianka do naszego Szefa Kuchni
Przystawka:
Ceviche z łososia aromatyzowane imbirem salsę pomidorową z chili i sezamem
Danie główne:
Pierś z kaczki puree z selera z kruszonką orzechów włoskich i duszonym koprem włoskim z nasionami z gorczycy z sosem na bazie czekolady
Deser:
Flambirowane banany ze słonym karmelem popcornem oprószone plastrami miodu
Opcja 2. - 199 zł / para
Amuse-bouche - czyli niespodzianka do naszego Szefa Kuchni
Przystawki:
Tatar z tuńczyka z chili podane z awokado,piklowanym ogórkiem i sezamem
Asciet z selera
Danie główne:
Filet z łososiaNa szafranowym puree z sałatką z kopru włoskiego jabłek z orzechami włoskimi
Stek z rostbefu puree z pietruszki jabłek anyżem smażony ze smażonym szpinakiem z migdałami i pieczonymi pomidorami
Deser:
Carpaccio z ananasa z sola waniliowa z pestkami granata i miętą
Mus czekoladowy z sosem z jagód i kruszonką Migdałowa
Dodatkowo dla każdego gościa mamy w prezencie lampkę Martini Prosecco.