Zapraszamy serdecznie w ten wyjątkowy czas na 5-daniową romantyczną kolację przygotowaną przez Szefa Kuchni Łukasza Toczka.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 18:00
Gdynia,
Sala Koncertowa Portu Gdynia
Menu:
Zupa rakowa
Cevice z dorsza
Halibut z sosem cytrynowym
Jagnięcina ze szpinakiem i fondantem ziemniaczanym oraz sosem z czerwonego wina
Torcik Motlava
Kieliszek Prosecco dla każdego, kto kupił zestaw walentynkowy.
Możliwość dokupienia pairingu win i alkoholi mocnych w cenie 65 PLN/osoba.
Koszt menu 95 PLN/osoba.
Rezerwacje: tel. 58 719 51 00
biuro@motlava.pl
Zupa rakowa
Cevice z dorsza
Halibut z sosem cytrynowym
Jagnięcina ze szpinakiem i fondantem ziemniaczanym oraz sosem z czerwonego wina
Torcik Motlava
Kieliszek Prosecco dla każdego, kto kupił zestaw walentynkowy.
Możliwość dokupienia pairingu win i alkoholi mocnych w cenie 65 PLN/osoba.
Koszt menu 95 PLN/osoba.
Rezerwacje: tel. 58 719 51 00
biuro@motlava.pl