W dzień Świętego Walentego wszystko czego potrzebujemy to miłość i... pyszne jedzenie! Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was wyjątkowe menu, które sprawi, że Wasz wieczór będzie prawdziwie wyjątkowym wydarzeniem. Będzie przepysznie i romantycznie!
Menu autorstwa naszego Szefa Kuchni składa się z przystawki, zupa, danie główne, deser oraz romantyczny koktajl; dostępne będzie przez cały weekend! Zapraszamy do rezerwowania stolików - miejsca szybko się rozchodzą!
WALENTYNKOWE MENU
Przystawka:
Utah Beach / ocet malinowy / chilli / szalotka / bąbelki
Zupa:
Bouillabaisse z owocami morza / mule / krewetki / dorsz / oliwa koperkowa
Danie Główne:
Ośmiornica / przegrzebka / puree z kopru włoskiego i pomarańczy / chorizo / skorzonera / majonez szafranowy/ ananas piklowany / lubczyk
Deser:
Tiramisu mascarpone / espresso / kakao
Koktajl:
Cordial grejpfrutowy / tynktura hibiskusowa / Szampan
Rezerwacji można dokonać w wiadomości prywatnej oraz pod numerem telefonu 58 380 11 50.
WALENTYNKOWE MENU
Przystawka:
Utah Beach / ocet malinowy / chilli / szalotka / bąbelki
Zupa:
Bouillabaisse z owocami morza / mule / krewetki / dorsz / oliwa koperkowa
Danie Główne:
Ośmiornica / przegrzebka / puree z kopru włoskiego i pomarańczy / chorizo / skorzonera / majonez szafranowy/ ananas piklowany / lubczyk
Deser:
Tiramisu mascarpone / espresso / kakao
Koktajl:
Cordial grejpfrutowy / tynktura hibiskusowa / Szampan
Rezerwacji można dokonać w wiadomości prywatnej oraz pod numerem telefonu 58 380 11 50.