Zapraszamy na romantyczną kolację walentynkową! Nasz Szef Kuchni przygotował specjalne menu walentynkowe, które dostępne będzie w naszej restauracji od 11-20 lutego.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 18:00
Gdynia,
Sala Koncertowa Portu Gdynia
REZERWACJE: 668 215 608
NA POWITANIE
ponzu z polędwiczki wieprzowej marynowane w owocach granatu z oliwą dyniową lub aksamitny krem z buraka z jabłkami karmelizowanymi w miodzie.
DANIA GŁÓWNE
halibut w kremie z porów aromatyzowanych białym winem otulony płatkami ciasta maślanego z puree z kalafiora lub macerowane w trójniaku kacze udo konfitowane w gęsim tłuszczu aromatyzowane żurawiną z wędzonymi śliwkami podane z kluseczkami
DESERY
torcik czekoladowy z karmelizowanymi wiśniami oprószony bezą lub karmelowa tarta z lodami cynamonowymi przełamana musem z czarnej porzeczki
Dodatkowo polecamy
Gancia Prosecco 150ml - 19zł / 750ml - 90zł
Rudi Ruttger Riesling 150ml -19zł / 750ml - 90zł
Gran Mauro Primitivo 150ml - 20zł / 750ml - 99zł
NA POWITANIE
ponzu z polędwiczki wieprzowej marynowane w owocach granatu z oliwą dyniową lub aksamitny krem z buraka z jabłkami karmelizowanymi w miodzie.
DANIA GŁÓWNE
halibut w kremie z porów aromatyzowanych białym winem otulony płatkami ciasta maślanego z puree z kalafiora lub macerowane w trójniaku kacze udo konfitowane w gęsim tłuszczu aromatyzowane żurawiną z wędzonymi śliwkami podane z kluseczkami
DESERY
torcik czekoladowy z karmelizowanymi wiśniami oprószony bezą lub karmelowa tarta z lodami cynamonowymi przełamana musem z czarnej porzeczki
Dodatkowo polecamy
Gancia Prosecco 150ml - 19zł / 750ml - 90zł
Rudi Ruttger Riesling 150ml -19zł / 750ml - 90zł
Gran Mauro Primitivo 150ml - 20zł / 750ml - 99zł