WALENTYNKOWA KOLACJA w oprawie muzycznej - na żywo!
Zapraszamy na Walentynkową Kolację do Restauracji Morskie Oko. Na wieczór pełen emocji i doznań, które rozgrzeją potężną MOC UCZUĆ.
Przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkową kolację z lampką wina,zapachem świec i czerwonych róż oraz romantyczną muzyką fortepianową wykonaną na żywo.
NA POWITANIE - Lampka czerwonego wina
MENU DLA NIEJ
PRZYSTAWKA
Podwędzana wołowina z sałatką
z karczochów i orzechów pini
ZUPA
Krem pomarańczowy
z mlekiem kokosowym i migdałam
DANIE GŁÓWNE
Polędwica z dorsza duszona w miodowym,
palonym maśle z szafranowo-krewetkowym
risotto i puree z papryki
DESER
Pikantne czekoladowe fondue z truskawkami
MENU DLA NIEGO
PRZYSTAWKA
Marynowane krewetki w orzechach
z whiskey z sałatką figową
ZUPA
Consomme z kaczki
z żurawinowym ravioli
DANIE GŁÓWNE
Grillowany stek z polędwicy wołowej
z pistacjami na sosie café de paris
ze smażoną skorzonerą
DESER
Malinowe zabaglione z czekoladową pianką
W ramach kolacji serwujemy również kawę i herbatę.
Cena kolacji wraz z lampką wina - 99 zł za osobę.
Rezerwacja stolików - do dnia 13 lutego 2014 pod nr telefonu:
+48 58 667 51 58,
Więcej informacji na: www.nadmorski.pl
Zapraszamy na Walentynkową Kolację do Restauracji Morskie Oko. Na wieczór pełen emocji i doznań, które rozgrzeją potężną MOC UCZUĆ.
Przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkową kolację z lampką wina,zapachem świec i czerwonych róż oraz romantyczną muzyką fortepianową wykonaną na żywo.
NA POWITANIE - Lampka czerwonego wina
MENU DLA NIEJ
PRZYSTAWKA
Podwędzana wołowina z sałatką
z karczochów i orzechów pini
ZUPA
Krem pomarańczowy
z mlekiem kokosowym i migdałam
DANIE GŁÓWNE
Polędwica z dorsza duszona w miodowym,
palonym maśle z szafranowo-krewetkowym
risotto i puree z papryki
DESER
Pikantne czekoladowe fondue z truskawkami
MENU DLA NIEGO
PRZYSTAWKA
Marynowane krewetki w orzechach
z whiskey z sałatką figową
ZUPA
Consomme z kaczki
z żurawinowym ravioli
DANIE GŁÓWNE
Grillowany stek z polędwicy wołowej
z pistacjami na sosie café de paris
ze smażoną skorzonerą
DESER
Malinowe zabaglione z czekoladową pianką
W ramach kolacji serwujemy również kawę i herbatę.
Cena kolacji wraz z lampką wina - 99 zł za osobę.
Rezerwacja stolików - do dnia 13 lutego 2014 pod nr telefonu:
+48 58 667 51 58,
Więcej informacji na: www.nadmorski.pl