Walentynkowa kolacja degustacyjna nad Motławą
14.02.2015
Przystawka:
Krewetki z chili, sos czekoladowy
Zupa:
Krem z selera, chips z szynki parmeńskiej, oliwa truflowa
Intermezzo:
Sorbet limonowy
Danie główne:
Pierś z perliczki, ziemniak truflowy sous vide, burak, kurki, sos demi glace
Deser:
Fondant czekoladowo-miętowy, sos waniliowy, sorbet wiśniowy
Cena za menu 199zł/ para
II opcja 299zł/para kolacja wraz z dobranymi winami do kolacji
Krem z selera, chips z szynki parmeńskiej, oliwa truflowa
Intermezzo:
Sorbet limonowy
Danie główne:
Pierś z perliczki, ziemniak truflowy sous vide, burak, kurki, sos demi glace
Deser:
Fondant czekoladowo-miętowy, sos waniliowy, sorbet wiśniowy
Cena za menu 199zł/ para
II opcja 299zł/para kolacja wraz z dobranymi winami do kolacji