Wszystkich zakochanych zapraszamy na kolację do restauracji.
Menu 70 zł/os.
Menu I
Przekąska
Mule duszone w białym winie z dodatkiem czosnku i szalotki,
oprószone świeżym lubczykiem.
Zupa
Kremowa zupa z brokuł, podana z wędzonym łososiem
i kwaśną śmietaną.
Danie główne
Filet z łososia z kaszą jęczmienną, kremem z kalafiora
i pesto z pieczonej papryki.
Deser
Delicja truskawkowa z białą czekoladą i truskawkami.
Menu II
Przekąska
Pierogi faszerowane łososiem z dodatkiem kremowego twarożku.
Podane z sosem krewetkowo-porowym.
Zupa
Consome drobiowo-wołowe z warzywami julienne,trawą cytrynową
i grillowanym kurczakiem.
Danie główne
Pierś z kurczaka faszerowana kasztanami, podana ze szpinakowym
gnocchi duszonymi w pomidorach z dodatkiem chorizo.
Deser
Lody waniliowe z karmelizowanym ananasem,musem malinowym
i kruszoną czekoladą.
Dla każdej pary do wyboru kieliszek wina białego lub czerwonego.
Rezerwacja stolików : tel. 731 400 402
Przekąska
Mule duszone w białym winie z dodatkiem czosnku i szalotki,
oprószone świeżym lubczykiem.
Zupa
Kremowa zupa z brokuł, podana z wędzonym łososiem
i kwaśną śmietaną.
Danie główne
Filet z łososia z kaszą jęczmienną, kremem z kalafiora
i pesto z pieczonej papryki.
Deser
Delicja truskawkowa z białą czekoladą i truskawkami.
Menu II
Przekąska
Pierogi faszerowane łososiem z dodatkiem kremowego twarożku.
Podane z sosem krewetkowo-porowym.
Zupa
Consome drobiowo-wołowe z warzywami julienne,trawą cytrynową
i grillowanym kurczakiem.
Danie główne
Pierś z kurczaka faszerowana kasztanami, podana ze szpinakowym
gnocchi duszonymi w pomidorach z dodatkiem chorizo.
Deser
Lody waniliowe z karmelizowanym ananasem,musem malinowym
i kruszoną czekoladą.
Dla każdej pary do wyboru kieliszek wina białego lub czerwonego.
Rezerwacja stolików : tel. 731 400 402