Impreza już się odbyła

Uczta miłości w Hotelu Haffner (3 opinie)

Spędź romantyczne chwile przy wyjątkowej kolacji walentynkowej, podczas której Szef Kuchni zadba o każde, nawet najbardziej wymagające, podniebienia. Gwarantujemy niepowtarzalną i niezapomnianą atmosferę okraszoną dźwiękami pianina.

MENU KOLACJI WALENTYNKOWEJ



Aperitife
Lampka Prosecco

Przystawka
Płatki wędzonej piersi z gęsi podane na rukoli ze świeżymi owocami,
oprószone pudrem pomarańczowym
lub
Grillowane małże Św. Jakuba podane na sosie z zielonej sałaty,
oprószone pudrem z pumpernikla

Zupa
Cappuccino z zielonych szparagów z nitkami chilly i lubczykiem
lub
Puszysty krem z selera z dodatkiem esencjonalnej oliwy truflowej

Intermezzo
Truskawkowy sorbet skropiony marakują

Danie główne
Filet z marynowanego łososia na warzywach orientalnych,
podany z pianką szafranową
lub
Gotowane w niskiej temperaturze kotleciki jagnięce podane na puree
z topinamburu, z grillowanymi warzywami skropionymi
octem balsamicznym, oprószone kozim serem
lub
Gnocchi nadziewane kozim serem i truflami w duecie z krewetkami Black Tiger

Deser
Krem z białej czekolady podany na ciastku blondie oraz krem waniliowy
ze świeżym owocem mango aromatyzowanym marakują i płatkami róży
lub
Brownie z kremem brulle o smaku mlecznej czekolady pod delikatną kołderką z pianki truskawkowej, ze świeżymi owocami posypanymi białą czekoladą

Opinie (3)

  • cena? (2)

    na stronie Hotelu Haffner napisano 140 zł / osoba, a tu para :/

    • 1 0

    • nie ma za co...

      Droga Redakcjo, nie ma za co :-)

      • 1 0

    • ??

      Przecież cena za parę to tak na prawdę pomnożona razy 2 cena za osobę, więc w czym problem?? Że niby oszukują, że tylko pary mogą wbić na kolację walentynkową? Na prawdę nie macie się czego czepiać ....

      • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

ranking
Najlepsze kwiaciarnie

Forum - poznajmy się

Zajrzyj na trójmiejskie forum dyskusyjne. Znajdziesz tam masę pomysłów, a może nawet towarzystwo na walentynkowy wieczór.