Spędź ze swoją Walentynką romantyczne chwile w Cafe Ferber!
Ten wyjątkowy dla wszystkich Zakochanych dzień wypada w jednym z najmroźniejszych miesięcy w roku, ale gorące wyznania miłosne ogrzewają nie jedno serce i duszę. Tego dnia Zakochani wyznają sobie miłość na całym świecie!
Dlatego też w dniach 12-14 lutego zrób niespodziankę swojej Walentynce i zaproś ją na romantyczną kolację do Cafe Ferber!
Menu przygotowane specjalnie na walentynkowy wieczór:
PRZYSTAWKA
Vitello tonnato: Cienkie plastry gotowanej cielęciny podane z kremowym sosem, kaparami i pieczywem
Lub
Carpaccio z łososiem: Płatki pieczonego buraka podane z serkiem philadelphia, miodem truflowym i plastrami łososia
DANIE GŁÓWNE
Comber z królika: Roladki z królika nadziewane morelami, puree z selera, karmelizowana marchewka, demi glace
Lub
Dorsz w bekonie: Polędwica z dorsza atlantyckiego owinięta w bekon podana na warzywach i młodym szpinaku
DESER
Creme brulee: Aksamitny krem pokryty warstwą karmelu z gałką lodów czekoladowych
Lub
Tartaletka migdałowa: Krem migdałowy na kruchym spodzie z jabłkami i lodami waniliowymi
WINO
Dwa kieliszki Prosecco
CENA - 100 zł / 2 os.
Rezerwacja stolików:
Sopot
tel: 784 040 005
e-mail: sopot@ferber.pl
Menu przygotowane specjalnie na walentynkowy wieczór:
PRZYSTAWKA
Vitello tonnato: Cienkie plastry gotowanej cielęciny podane z kremowym sosem, kaparami i pieczywem
Lub
Carpaccio z łososiem: Płatki pieczonego buraka podane z serkiem philadelphia, miodem truflowym i plastrami łososia
DANIE GŁÓWNE
Comber z królika: Roladki z królika nadziewane morelami, puree z selera, karmelizowana marchewka, demi glace
Lub
Dorsz w bekonie: Polędwica z dorsza atlantyckiego owinięta w bekon podana na warzywach i młodym szpinaku
DESER
Creme brulee: Aksamitny krem pokryty warstwą karmelu z gałką lodów czekoladowych
Lub
Tartaletka migdałowa: Krem migdałowy na kruchym spodzie z jabłkami i lodami waniliowymi
WINO
Dwa kieliszki Prosecco
CENA - 100 zł / 2 os.
Rezerwacja stolików:
Sopot
tel: 784 040 005
e-mail: sopot@ferber.pl