Walentynki Pod Lipami 13-14.02.2016
Kolacja dla dwojga 100 zł/para
Zupa: Krem z białych warzyw z oliwą truflową i grzanką
Danie główne:
Pierś z kurczaka marynowana w ziołach, faszerowana suszoną śliwką i otulona szynką parmeńską podawana z pieczonymi ziemniakami i lekką sałatką
Deser: Panna Cotta z sosem wiśniowym
Kieliszek wina 150 ml
Kolacja dla dwojga 130zł/para
Przystawka: Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i natką pietruszki
Zupa: Krem z białych warzyw z oliwą truflową i grzanką
Danie główne: Polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola
z ziemniakami puree i lekką sałatką
Deser: Panna Cotta z sosem wiśniowym
Kieliszek wina 150 ml
Pobyt Walentynkowy *
w pokoju 2 osobowym - 270 zł
w pokoju Premium - 300 zł
w Apartamencie z jaccuzi-380 zł
W cenie :
kolacja 100 zł/para, śniadanie
walentynkowy wystrój
butelka wina musującego w pokoju
* w przypadku pobytów walentynkowych wymagana jest wcześniejsza rezerwacja i przedpłata.
Pobyt Walentynkowy z kolacją nr 2 - + 30 zł
Rezerwacja: 586920324, 510118383, pod-lipami@bystra.net
Kolacja dla dwojga 100 zł/para
Zupa: Krem z białych warzyw z oliwą truflową i grzanką
Danie główne:
Pierś z kurczaka marynowana w ziołach, faszerowana suszoną śliwką i otulona szynką parmeńską podawana z pieczonymi ziemniakami i lekką sałatką
Deser: Panna Cotta z sosem wiśniowym
Kieliszek wina 150 ml
Kolacja dla dwojga 130zł/para
Przystawka: Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i natką pietruszki
Zupa: Krem z białych warzyw z oliwą truflową i grzanką
Danie główne: Polędwiczki wieprzowe w sosie gorgonzola
z ziemniakami puree i lekką sałatką
Deser: Panna Cotta z sosem wiśniowym
Kieliszek wina 150 ml
Pobyt Walentynkowy *
w pokoju 2 osobowym - 270 zł
w pokoju Premium - 300 zł
w Apartamencie z jaccuzi-380 zł
W cenie :
kolacja 100 zł/para, śniadanie
walentynkowy wystrój
butelka wina musującego w pokoju
* w przypadku pobytów walentynkowych wymagana jest wcześniejsza rezerwacja i przedpłata.
Pobyt Walentynkowy z kolacją nr 2 - + 30 zł
Rezerwacja: 586920324, 510118383, pod-lipami@bystra.net