Zapraszamy w dniu 14 lutego w godzinach 18.00 - 22.30 na elegancką kolację w blasku
świec z widokiem na zatokę przy muzyce na żywo. Wszystkich gości powitamy lampką
wina musującego z truskawką.
Menu Walentynkowe uwodzi swoją wykwintnością, różnorodnością smaków i składników.
Przysmaki Orientu powszechnie uważane za afrodyzjaki, czekoladowa fontanna,
romantyczna atmosfera i muzyka na żywo zapewnią odpowiednią oprawę tego wieczoru.
Menu Walentynkowe
Amuse Bouche: Maki w kształcie serca
Przekąska: Tatar z tuńczyka Maguro, sałatka z awokado, kawior z łososia
Zupa: Miso z krewetkami z nutą chili
Danie rybne: Świeża ostryga z mini limonką
Sorbet wiśniowy
Danie główne: Grillowany stek z wołowiny Black Angus, małże Św. Jakuba,
tajskie mini warzywa, ryż jaśminowy w liściu bananowca, sos z żeń - szeń
Deser: Czekoladowa fontanna z orientalnymi owocami
Cena menu 350 PLN od pary (nie zawiera napojów)
Rezerwacje: +48 (58) 767 19 61, e-mail: sopot@sheraton.com
Przysmaki Orientu powszechnie uważane za afrodyzjaki, czekoladowa fontanna,
romantyczna atmosfera i muzyka na żywo zapewnią odpowiednią oprawę tego wieczoru.
Menu Walentynkowe
Amuse Bouche: Maki w kształcie serca
Przekąska: Tatar z tuńczyka Maguro, sałatka z awokado, kawior z łososia
Zupa: Miso z krewetkami z nutą chili
Danie rybne: Świeża ostryga z mini limonką
Sorbet wiśniowy
Danie główne: Grillowany stek z wołowiny Black Angus, małże Św. Jakuba,
tajskie mini warzywa, ryż jaśminowy w liściu bananowca, sos z żeń - szeń
Deser: Czekoladowa fontanna z orientalnymi owocami
Cena menu 350 PLN od pary (nie zawiera napojów)
Rezerwacje: +48 (58) 767 19 61, e-mail: sopot@sheraton.com