Z okazji Święta Zakochanych przygotowaliśmy dla Was specjalne menu, w którym z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy do spędzenia Walentynek w przytulnym wnętrzu, przy pysznych potrawach, w urokliwym Orłowie.
MENU
Przystawka (do wyboru)
Krewetki w orientalnym winie śliwkowym z bazylią i kawiorem z latającej ryby
Chrupiące pierożki z wołowiną i pikantnym majonezem chilli
Roladki z ciasta ryżowego nadziewane warzywami i kolendrą podane z dipem z orzechów nerkowca
Zupa (do wyboru)
Delikatna zupa z roszponki i bazylii, chrupiący zielony groszek
Ucha zupa rybna podkręcona liściem limety
Intermezzo
Malinowa granita z sercem smoka
Danie główne (do wyboru)
Ravioli z szpinakiem i suszonymi pomidorami, delikatny bulion, grana padano
Mule po marynarsku z kremowym sosem
Polik wołowy, kuskus, pieczone warzywa, sałatka ze szpinaku i jabłek, sos pieczeniowy
Deser
Fondant czekoladowy, earl grey crème brûlée, krem z owoców pasji
(talerz trzech deserów dla pary)
Cena: 90zł/osobę
Więcej informacji tutaj:
https://przystanekorlowo.pl/walentynki-2017/
Przystawka (do wyboru)
Krewetki w orientalnym winie śliwkowym z bazylią i kawiorem z latającej ryby
Chrupiące pierożki z wołowiną i pikantnym majonezem chilli
Roladki z ciasta ryżowego nadziewane warzywami i kolendrą podane z dipem z orzechów nerkowca
Zupa (do wyboru)
Delikatna zupa z roszponki i bazylii, chrupiący zielony groszek
Ucha zupa rybna podkręcona liściem limety
Intermezzo
Malinowa granita z sercem smoka
Danie główne (do wyboru)
Ravioli z szpinakiem i suszonymi pomidorami, delikatny bulion, grana padano
Mule po marynarsku z kremowym sosem
Polik wołowy, kuskus, pieczone warzywa, sałatka ze szpinaku i jabłek, sos pieczeniowy
Deser
Fondant czekoladowy, earl grey crème brûlée, krem z owoców pasji
(talerz trzech deserów dla pary)
Cena: 90zł/osobę
Więcej informacji tutaj:
https://przystanekorlowo.pl/walentynki-2017/