Serdecznie zapraszamy do spędzenia niezapomnianego pobytu walentynkowego we dwoje w Villi Antonina.
Pakiet 2 dniowy:
Cena 340 zł
Pakiet obejmuje:
- Nocleg dla 2 os. w pokoju typu classic
- Śniadanie - w formie bufetu / podane do łóżka
- Voucher na romantyczną kolację o wartości 80 zł
- Patera owoców oraz karafka wina
- Płatki róż w pokoju
- 15 % rabat na dodatkowe zamówienia
Każda kolejna doba 290 zł/pokój (cena zawiera nocleg, śniadanie w formie bufetu, obiadokolację)
Promocja obowiązuje w terminie 1-29.02.2012r.
Zapraszamy również na niezapomnianą kolację Walentynkową w Villa AntoninA. Przygotowaliśmy dla Państwa specjalne menu, które rozpali nawet najbardziej wyszukane podniebienia.A wystrój i klimat oraz płatki róż szczególnie sprzyjają romantycznemu charakterowi Walentynkowych kolacji.
Przystawka:
- Rucolowa pierzynka z marynowanym łososiem, serem feta i miodowym balsamico z nutą imbiru
Zupa:
- Zupa krem z pieczonej papryki z prażonymi pestkami dyni i chmurką z kwaśnej śmietanki
Danie główne:
- Medaliony z polędwiczki wieprzowej w tajskim sosie krewetkowym z zielonym kalafiorkiem romanesco i puree z soczewicy
Deser:
- Truskawkowe Tiramisu aromatyzowane migdałami z czekoladowymi płatkami
Cena 340 zł
Pakiet obejmuje:
- Nocleg dla 2 os. w pokoju typu classic
- Śniadanie - w formie bufetu / podane do łóżka
- Voucher na romantyczną kolację o wartości 80 zł
- Patera owoców oraz karafka wina
- Płatki róż w pokoju
- 15 % rabat na dodatkowe zamówienia
Każda kolejna doba 290 zł/pokój (cena zawiera nocleg, śniadanie w formie bufetu, obiadokolację)
Promocja obowiązuje w terminie 1-29.02.2012r.
Zapraszamy również na niezapomnianą kolację Walentynkową w Villa AntoninA. Przygotowaliśmy dla Państwa specjalne menu, które rozpali nawet najbardziej wyszukane podniebienia.A wystrój i klimat oraz płatki róż szczególnie sprzyjają romantycznemu charakterowi Walentynkowych kolacji.
Przystawka:
- Rucolowa pierzynka z marynowanym łososiem, serem feta i miodowym balsamico z nutą imbiru
Zupa:
- Zupa krem z pieczonej papryki z prażonymi pestkami dyni i chmurką z kwaśnej śmietanki
Danie główne:
- Medaliony z polędwiczki wieprzowej w tajskim sosie krewetkowym z zielonym kalafiorkiem romanesco i puree z soczewicy
Deser:
- Truskawkowe Tiramisu aromatyzowane migdałami z czekoladowymi płatkami