Walentynki to jedna z okazji, kiedy możemy sprawić niespodziankę ukochanej osobie I zaskoczyć ją romantycznym wieczorem.
Będzie dla nas ogromną przyjemnością gościć Państwa w ten wyjątkowy dzień i serwować specjalnie przygotowane menu. Do kolacji częstujemy koncertem trójmiejskiego pianisty i wokalisty Adama Bartusza, który zaprezentuje Państwu specjalnie na ten dzień przygotowany repertuar.
Nasza oferta będzie aktualna w dniach 14-15 lutego.
Gorąco zapraszamy.
MENU WALENTYKOWE
Aperitif
Poncz z żurawin i pomarańczy z dodatkiem wina musującego
Przystawka
Tatar z wędzonego łososia
lub
Pasztet podany na grzance
Zupa
Krem z brokułów
lub
Rosół z bażanta z makaronem
Danie główne
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z nutą migdałów, podana z talarkami ziemniaczanymi z lubczykiem i sałatką warzywną z granatem
lub
Polędwiczki wieprzowe wypełnione szparagami w sosie z błękitnego sera podane z puree ziemniaczanym z odrobiną chili i karmelizowaną marchewka
Deser
Mus czekoladowy
lub
Sernik polany sokiem z malin za szczyptą rozmarynu
Nasza oferta będzie aktualna w dniach 14-15 lutego.
Gorąco zapraszamy.
MENU WALENTYKOWE
Aperitif
Poncz z żurawin i pomarańczy z dodatkiem wina musującego
Przystawka
Tatar z wędzonego łososia
lub
Pasztet podany na grzance
Zupa
Krem z brokułów
lub
Rosół z bażanta z makaronem
Danie główne
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z nutą migdałów, podana z talarkami ziemniaczanymi z lubczykiem i sałatką warzywną z granatem
lub
Polędwiczki wieprzowe wypełnione szparagami w sosie z błękitnego sera podane z puree ziemniaczanym z odrobiną chili i karmelizowaną marchewka
Deser
Mus czekoladowy
lub
Sernik polany sokiem z malin za szczyptą rozmarynu