14 lutego w Walentynki warto celebrować z ukochaną osobą.
Przygotowaliśmy w tym dniu specjalną, skróconą kartę menu.
Carpaccio wołowe, rukola, parmezan, oliwa truflowa 34 zł
Krewetki tygrysie, sos porowo-estragonowy 38 zł
Kaszubska musztardowa, chips z boczku 14 zł
Krem z buraka, ser kozi, chips z jarmużu 14 zł
Czarne tagliatelle w oliwie z ośmiornicą, mulami, zielonymi szparagami, parmezanem chilli 34 zł
Dorsz z rozmarynowymi warzywami, kopytka, sos kremowy 38 zł
Gęś pieczona, golce kaszubskie, modra kapusta, sos żurawinowy 48 zł
Stek z polędwicy wołowej w pieprzu młotkowanym i soli himalajskiej, marynowane warzywa, ziemniak, kompozycja 3 sosów 85 zł
Tiramisu malinowe z kandyzowaną pomarańczą 18 zł
Brownie z wiśniami i kwaśną śmietaną, sos makowo-migdałowy 21 zł
Przy zamówieniu dania głównego, poczęstujemy Was ostrygą na lodzie z limonką.
Przygotujemy Drink w zaskakującej odsłonie - wódka, gin, likier lillet 12 zł.
A także Strawberry daiquiri w rewelacyjnej cenie 12 zł
Serdecznie zapraszamy.
Rezerwacje tel. +48 58 323 83 58
Krewetki tygrysie, sos porowo-estragonowy 38 zł
Kaszubska musztardowa, chips z boczku 14 zł
Krem z buraka, ser kozi, chips z jarmużu 14 zł
Czarne tagliatelle w oliwie z ośmiornicą, mulami, zielonymi szparagami, parmezanem chilli 34 zł
Dorsz z rozmarynowymi warzywami, kopytka, sos kremowy 38 zł
Gęś pieczona, golce kaszubskie, modra kapusta, sos żurawinowy 48 zł
Stek z polędwicy wołowej w pieprzu młotkowanym i soli himalajskiej, marynowane warzywa, ziemniak, kompozycja 3 sosów 85 zł
Tiramisu malinowe z kandyzowaną pomarańczą 18 zł
Brownie z wiśniami i kwaśną śmietaną, sos makowo-migdałowy 21 zł
Przy zamówieniu dania głównego, poczęstujemy Was ostrygą na lodzie z limonką.
Przygotujemy Drink w zaskakującej odsłonie - wódka, gin, likier lillet 12 zł.
A także Strawberry daiquiri w rewelacyjnej cenie 12 zł
Serdecznie zapraszamy.
Rezerwacje tel. +48 58 323 83 58