Romantyczna kolacja dla zakochanych przy blasku świec i nastrojowej muzyce w pięciu aktach.
-Przygoda miłosna ukryta na talerzu-
Akt I Przystawka - delikatny pocałunek
Carpaccio z wędzonego w naszej wędzarni roztbefu,
podane z emulsją musztardową, dresingiem podgrzybkowym,
pastą z awokado i domową brioszką
Akt II Zupa - chwila na rozpalenie zmysłów
Krem z pietruszki, limonki i gruszki na mleku kokosowym z szyjkami rakowymi
Akt II Intermezzo - oczekiwanie na więcej
Granita z cydrem, miodem i cytrusami
Akt IV Danie główne - kulminacja smaku
Filet mignon wieprzowe na puree z pasterniaku w sosie czekoladowym z gorgonzolą,
rozmarynem i miętowym groszkiem
Akt V Deser - rozkosz podniebienia
Duet czekoladowy zamknięty w ciastku z lodami pietruszkowymi, culis truskawkowym
i sosem z grzańca
Motyw przewodni - kieliszek wytrawnego wina
Akt I Przystawka - delikatny pocałunek
Carpaccio z wędzonego w naszej wędzarni roztbefu,
podane z emulsją musztardową, dresingiem podgrzybkowym,
pastą z awokado i domową brioszką
Akt II Zupa - chwila na rozpalenie zmysłów
Krem z pietruszki, limonki i gruszki na mleku kokosowym z szyjkami rakowymi
Akt II Intermezzo - oczekiwanie na więcej
Granita z cydrem, miodem i cytrusami
Akt IV Danie główne - kulminacja smaku
Filet mignon wieprzowe na puree z pasterniaku w sosie czekoladowym z gorgonzolą,
rozmarynem i miętowym groszkiem
Akt V Deser - rozkosz podniebienia
Duet czekoladowy zamknięty w ciastku z lodami pietruszkowymi, culis truskawkowym
i sosem z grzańca
Motyw przewodni - kieliszek wytrawnego wina