Spędź romantyczne chwile przy wyjątkowej kolacji walentynkowej, podczas której Szef Kuchni zadba o każde, nawet najbardziej wymagające, podniebienia. Gwarantujemy niepowtarzalną i niezapomnianą atmosferę okraszoną dźwiękami pianina.
MENU KOLACJI WALENTYNKOWEJ
Aperitife
Lampka Prosecco
Przystawka
Płatki wędzonej piersi z gęsi podane na rukoli ze świeżymi owocami,
oprószone pudrem pomarańczowym
lub
Grillowane małże Św. Jakuba podane na sosie z zielonej sałaty,
oprószone pudrem z pumpernikla
Zupa
Cappuccino z zielonych szparagów z nitkami chilly i lubczykiem
lub
Puszysty krem z selera z dodatkiem esencjonalnej oliwy truflowej
Intermezzo
Truskawkowy sorbet skropiony marakują
Danie główne
Filet z marynowanego łososia na warzywach orientalnych,
podany z pianką szafranową
lub
Gotowane w niskiej temperaturze kotleciki jagnięce podane na puree
z topinamburu, z grillowanymi warzywami skropionymi
octem balsamicznym, oprószone kozim serem
lub
Gnocchi nadziewane kozim serem i truflami w duecie z krewetkami Black Tiger
Deser
Krem z białej czekolady podany na ciastku blondie oraz krem waniliowy
ze świeżym owocem mango aromatyzowanym marakują i płatkami róży
lub
Brownie z kremem brulle o smaku mlecznej czekolady pod delikatną kołderką z pianki truskawkowej, ze świeżymi owocami posypanymi białą czekoladą