Z Afrodyzjakami przez Świat Impreza Walentynkowa
Restauracja Kokieteria zaprasza na gorący Walentynkowy Wieczór Serwowana kolacja pobudzająca zmysły
Bufet pełen międzynarodowych afrodyzjaków
Muzyka romantyczna i energetyczna - DJ
Walentynkowe konkursy:
- Najciekawszy czerwony element stroju
- Królowa i Król Parkietu
14 lutego 2014 godz. 20:00 - 3:00
Cena: 239 PLN/para
Rezerwacje przyjmujemy pod numerem telefonu 661 511 811
Menu pełne afrodyzjaków:
Przystawka dla Pani
Terina z kurczaka na bazyliowym pesto w asyście marynowanych rodzynek
oraz sosu cytrynowego
Przystawka dla Pana
Grillowana figa na sosie z koziego sera w towarzystwie musu z suszonych moreli
Zupa
Krem z selera aromatyzowany chilli oraz kolendrą
Danie Główne
Roladka z piersi kurczaka faszerowana szynką parmeńską podana na gratin ziemniaczano-pietruszkowym aromatyzowanym serem pleśniowym w towarzystwie szparagów i sosu bernaise
Deser
Zmrożony krem kawowy w asyście gorzkiej czekolady,
ułożony na sosie malinowym oraz esencji ananasowej
Bufet
Mini mozzarella otulona miodem oraz orzechami włoskimi
Smażone krewetki, ułożone na musie z pieczonej papryki
Marynowany łosoś w cytrusach podany na pesto z koperku
Pasta z wątróbki drobiowej na aromatycznym musie z moreli
Roladki z pieczonego bakłażana z pastą z suszonych pomidorów na pesto z pestek dyni
Mus bananowy ułożony na gęstej paście orzechowej z nutą koziego sera
Małże faszerowane pieczonym czosnkiem w aromatycznej panierce
Gotowany pstrąg otulony porem w asyście pasty z żółtek na sosie serowym
Trufle czekoladowe z nutą chilli, otulone migdałami na sosie malinowym
Zupa około 23:00
Francuska zupa cebulowa
Bufet pełen międzynarodowych afrodyzjaków
Muzyka romantyczna i energetyczna - DJ
Walentynkowe konkursy:
- Najciekawszy czerwony element stroju
- Królowa i Król Parkietu
14 lutego 2014 godz. 20:00 - 3:00
Cena: 239 PLN/para
Rezerwacje przyjmujemy pod numerem telefonu 661 511 811
Menu pełne afrodyzjaków:
Przystawka dla Pani
Terina z kurczaka na bazyliowym pesto w asyście marynowanych rodzynek
oraz sosu cytrynowego
Przystawka dla Pana
Grillowana figa na sosie z koziego sera w towarzystwie musu z suszonych moreli
Zupa
Krem z selera aromatyzowany chilli oraz kolendrą
Danie Główne
Roladka z piersi kurczaka faszerowana szynką parmeńską podana na gratin ziemniaczano-pietruszkowym aromatyzowanym serem pleśniowym w towarzystwie szparagów i sosu bernaise
Deser
Zmrożony krem kawowy w asyście gorzkiej czekolady,
ułożony na sosie malinowym oraz esencji ananasowej
Bufet
Mini mozzarella otulona miodem oraz orzechami włoskimi
Smażone krewetki, ułożone na musie z pieczonej papryki
Marynowany łosoś w cytrusach podany na pesto z koperku
Pasta z wątróbki drobiowej na aromatycznym musie z moreli
Roladki z pieczonego bakłażana z pastą z suszonych pomidorów na pesto z pestek dyni
Mus bananowy ułożony na gęstej paście orzechowej z nutą koziego sera
Małże faszerowane pieczonym czosnkiem w aromatycznej panierce
Gotowany pstrąg otulony porem w asyście pasty z żółtek na sosie serowym
Trufle czekoladowe z nutą chilli, otulone migdałami na sosie malinowym
Zupa około 23:00
Francuska zupa cebulowa